0546 539 15 82
REZERVASYON
Korukcu Villas
HAKKIMIZDA

Korukçu Villas

Bizler Bozcaada aşıkları olarak, evlerimizin yapım sürecinde Bozcaada’ya, Bozcaada’ nın tüm değerlerine, doğaya ve siz değerli misafirlerimize olan saygımızı en önemli değerimiz olarak benimsedik.

İlk iş olarak 200 ün üzerinde zeytin ağacı olmak üzere, 500’e yakın ağaç dikmek oldu. Tüm bahçe düzenlemelerimiz Bozcaada’nın endemik yaşamını gözeten bir hassasiyetle düzenlendi.

Evlerimizin yapımında çevre ile dost ve Bozcaada mimarisiyle uyumlu ürünler kullanarak, kendinizi adanın bir parçası olarak hissetmenizi istedik.

İç dekorasyonlarımız da önceliği sizin rahatlığınıza verdik, bunun için yatağınızdan, çatal bıçak takımına kadar en kaliteli malzemeler ile donattık evlerimizi. Siz tatilden başka hiçbir şey düşünmeyin diye, bir evde olması gereken her şeyi sizler için evlerimizde hazırladık.

Size, ailenizi, dostlarınızı ve diş fırçanızı alıp gelmek kaldı. Yaz aylarında dikmiş olduğumuz zeytin ağaçlarının gölgesinde, kış aylarında şöminenizin başında unutamayacağınız günler geçireceğiniz bir eviniz var Bozcaada’da…

Bozcaada da ve dilediğiniz an sizin eviniz…

Engelli odamız bulunmamaktadır.

REZERVASYON

0546 539 15 82
Korukcu Villas
Villalar
Korukcu Villas
Tanıtım Videosu